Kausi 2019-2020 alkaa!

Kausi alkaa viikolla 35 maanantaina 26.8 ja kaikissa ryhmissä uudet harrastajat voivat hypätä toimintaan mukaan. Painissa ryhmiä on jo kolme vuotiaasta eteenpäin. Aikuisille ja yläkouluikäisille löytyy lajikirjosta myös potku- ja kuntonyrkkeilyä. Brasilialaisen jiujitsun ja lukkopainin harrastajille myös peruskurssit. Täysi-ikäisille myös mahdollisuus omatoimiseen voimaharjoitteluun Terästien Salilla.

Tarkat harjoitteluajat voivat vielä muuttua Suvannon painisalilla kaupungin puolesta harjoitusvuoroja ei ole vielä jaettu!
Kaikkiin muihin ryhmiin kuin nallepainiin voi ilmestyä paikalle viikolla 35. Halutessasi voit myös täyttää myös jäseneksi ilmoittautumisen jo etukäteen. Hinnat ja tarkemmat tiedot jäsenyydestä löytyy linkistä https://vieskanvoima.fi/ilmoittaudu-jaseneksi/.

Nallepainiin ilmoittautuminen avataan erikseen ja siitä tiedotetaan yhtä aikaa sanomalehdessä, Facebookissa ja kotisivuilla. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostin välityksellä ja siinä ilmoitetaan toivottu harjoitusryhmä/päivä.

Ryhmät
https://vieskanvoima.fi/ryhmat/
Nallepaini 3-4v
Nassikkapaini 5-7v
Painikoulu 7-10v
Tyttöpaini +7v
Ykkösryhmä +10v
Kuntopaini +13v
Kuntonyrkkeily +13v
Potkunyrkkeily +13v
BJJ +16v