Jäseneksi

Kaikissa ryhmissä Jäsentietolomake täytetään vuosittain jonka perusteella jäsenmaksut lähetetään kerran vuodessa.
Kausi alkaa syksyllä ja vuosimaksu suoritetaan kauden alkamisen aikaan syys-lokakuussa. Jos tulet kesken kauden mukaan voit suorittaa jäsenmaksun myös kesken kauden.

Kausimaksu ryhmissä 2018-2019 on 80€. (Kertamaksu.)
Kuukausimaksu Terästien Salin BJJ ryhmässä 2018-2019 on 300€. (25€/kk laskutus 6kk välein. Sisältää salin käytön myös muina aikoina.)
(Kausimaksu päätetään joka vuodelle erikseen ja siitä tiedotetaan kauden alkaessa.)

Täytä jäsenlomake tästä!
Tarkemmat tiedot tietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteesta.

Perhealennus

Jos harrastat koko perheen voimalla saat seuraavia etuja.
-perheenjäseniä harrastuksessa kaksi vuosimaksu yhteensä 120€
-yli kolme perheenjäsentä harrastuksessa vuosimaksu 160€

alkeiskurssit

Aloittaessasi aikuisena kamppailulajin ilman aikaisempaa kokemusta suosittelemme osallistumaan alkeiskursseille joissa käydään lajin perusteet läpi. Alkeiskurssin hinta on 49 euroa ja se kestää noin kuusi viikkoa. Alkeiskurssin jälkeen voit siirtyä jäseneksi suorittamalla jäsenmaksun. Jos omaat aikaisempaa lajikokemusta voit siirtyä suoraan jäseneksi ilman alkeiskurssia.

Kilpavalmennus

Normaalin harrastaja jäsenyyden lisäksi harrastaja voi ilmoittautua kilpavalmennukseen. Ilmoittautumalla kilpavalmennukseen harrastaja sitoutuu vähintään puoleksi vuodeksi kerrallaan kilpailijaksi. Kilpailijalla tulee olla lajiliiton voimassa oleva kilpailulisenssi ja tavoitteena kilpailu. Lisätietoa valmennuksesta löytyy valmennus valikon alta.