Jäseneksi

Kaikissa ryhmissä Jäsentietolomake täytetään vuosittain jonka perusteella jäsenmaksut lähetetään kerran vuodessa.
Kausi alkaa syksyllä ja vuosimaksu suoritetaan kauden alkamisen aikaan syys-lokakuussa. Jos tulet kesken kauden mukaan voit suorittaa jäsenmaksun myös kesken kauden.

Kausimaksu Suvannon painisalin ryhmissä 2018-2019 on 80€. (Kertamaksu.)
Kausimaksu Terästien Salin ryhmissä (BJJ) 2018-2019 on 300€. (25€/kk laskutus 6kk välein.)
(Kausimaksu päätetään joka vuodelle erikseen ja siitä tiedotetaan kauden alkaessa.)

Täytä jäsenlomake tästä!
Tarkemmat tiedot tietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteesta.

Perhealennus

Jos harrastat koko perheen voimalla saat seuraavia etuja.
-perheenjäseniä harrastuksessa kaksi vuosimaksu yhteensä 120€
-yli kolme perheenjäsentä harrastuksessa vuosimaksu 160€

BJJ:n alkeiskurssit

Aloittaessasi BJJ:n ja lukkopainin ilman aikaisempaa kokemusta suosittelemme osallistumaan kaksi kertaa vuodessa järjestettäville alkeiskursseille joissa käydään lajin perusteet läpi. Alkeiskurssin hinta on 49 euroa ja se kestää noin kuusi viikkoa. Alkeiskurssin jälkeen voit siirtyä jäseneksi suorittamalla jäsenmaksun. Jos omaat aikaisempaa lajikokemusta voit siirtyä suoraan jäseneksi ilman alkeiskurssia.

Kilpavalmennus

Normaalin harrastaja jäsenyyden lisäksi harrastaja voi ilmoittautua kilpavalmennukseen. Ilmoittautumalla kilpavalmennukseen harrastaja sitoutuu vähintään puoleksi vuodeksi kerrallaan kilpailijaksi. Kilpailijalla tulee olla lajiliiton voimassa oleva kilpailulisenssi ja tavoitteena kilpailu. Lisätietoa valmennuksesta löytyy valmennus valikon alta.

Kausikortti

Kaudelle 2017-2018 otamme käyttöön jäsenille jaettavan kausikortin jolla on mahdollista saada etuja. Kausikortti teetetään kaikille jotka ovat ilmoittautuneet syksyllä kauden alussa jäseneksi. Jos yrityksesi on kiinnostunut tukemaan Vieskan Voiman harrastajia ota yhteyttä.