Joona Vuoti paini yhdeksänneksi MM-molskilla

Joonan päivitys sosiaalisessa mediassa:

Kahden vuoden projekti on saatu päätökseen, kun U23-vuotiaiden MM-kisat ovat takana. 🇫🇮Tässä lyhyt kertaus kisoista:

Ensimmäisestä matsista tuli 11-0 voitto Puerto Ricoa edustavasta jenkistä. Jenkkien tavoin oli odotettavissa kovaa tempoa ja paljon yrityksiä. Taktiikkana oli odottaa vastustajalta huono yritys ja kuitata pisteet itselleni. Tämä onnistui erinomaisesti. Jo 15 sekuntia startista onnistuin vastahyökkäyksessä ja taaksekierron lisäksi sain kaksi vyörytystä ja ulostyönnön. Tässä vaiheessa pisteet olivat 7-0. Vastustaja ei tästä vielä oppinut ja jatkoi kovaa painostusta. Ottelun viimeisteli ”puolikas”, josta sain ylivoimaiseen pistevoittoon riittävät 4 lisäpistettä.

Toiseen otteluun oli paljon helpompi mennä hyvän onnistumisen jälkeen. Valkovenäläistä oli vaikea ”scoutata”, sillä hänellä oli useita tekniikoita takataskussa. Valitettavasti taphtumarikas matsi päättyi 8-7 valkovenäläiselle. Voitto karkasi 10 sekuntia ennen loppua, kun vastustaja onnistui jalkoihin menossa ja nappsi 2 pistettä.

Valkovenäläinen voitti seuraavalla kierroksella latvialaisen ja eteni semifinaaliin, jonka hävisi. Näin ollen kisani loppuivat tähän. Loppusijoitukseni on 9.

Vaikka kisat loppuivat tarkoitettua aikaisemmin, fiilis on silti luottavainen tulevaan. Mitali ei ole enää kaukana…

Tämä kauden pääkisa on takana ja katseet on jo siirretty ensi vuoteen. Tämän vuoden SM-kisat jäävät valitettavsti välistä, vikassa matsissa tapahtuneen polvivamman takia. 🤕

Lopuksi haluan vielä kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana tällä matkalla: Valmentajia, treenikavereita, Vieskan Voimaa, tyttöystävää, perhettä, enot ja mummut sekä tietysti Sponsorit. 🙏🏼❤️

Muistakaa seurata Joona sosiaalisessa mediassa ja tukea nuorta urheilijaa! Lisätietoa:
Vapaapaini ammattina – Team Vuoti
Joona Vuoti – Painija
Joona Vuoti | Wrestling  (@joona_vuoti) • Instagram-kuvat ja -videot